Lev i nuet

Haha, det känns som att jag massproducerar inlägg just nu, men jag är lite uttråkad och tycker att det ser så fult ut med en alldeles tom blogg. Därför slänger jag upp en grej till! :P

Detta är en header (eller nåt) till en kompis som bad mig göra en åt henne för ett tag sedan... Jag fick lite inspiration igår och slängde ihop detta. Jag har dock inte visat ägaren av bloggen hur headern ser ut än, men om hon hade tänkt sig något annat gör jag gärna en ny... Det är så roligt :)

Kommentarer

Skrivet av Filippa

sv; Det är samma som har gjort Hitta Nemo som har gjort Sammys äventyr, det är säkert därför de ser lite Hitta Nemo aktiga ut ;;) ♥

Skrivet av Marielle

svar: Hej, ja din design var tjusig också! :)



Jaa, det är ju precis det jag gör. :) Behörigheten var nog inte så märkvärdig vill jag minnas, jag hade 17,44 i medel från gymnasiet och det klarade jag ju mig gott på :)

Jag har nog inte ens planerat att jobba med spel än. Utbildningen ger kunskaper i 2D-grafik, 3D-grafik, animering, lite projekttjaffs och ja, lite av allt möjligt. Det mesta som har med grafiska saker att göra kan man nog bli på det här. Själv är jag sugen på att jobba med tidningslayout, eller någon annan slags grafisk formgivning :)

Skrivet av Marielle

svar: Ja men precis :) Satsa på det. Utbildningen finns i Skövde och på Gotland, kanske på nått ställe till :S Men ah, Skövde är ju lätt bäst, slippa åka ut på en ö liksom. (Om du nu inte råkar bo där redan hah)



Det är roligt som fan, man är lite häftig som tjej där, så mycket nördiga killar. Fast man får ju se till att försöka klå dem i allt ;) Annars blir det inte bra. Tyvärr är jag kass på 3D och det är det alla killar är skillade på. Fast jag impar med mina 2D-skills ändå :) (fan vad jag babblar hah)

Skrivet av Moa

svar: haha! alltså det beror ju på hur länge man låter piercingarna sitta i :) om de har varit läkta i ett bra tag kan jag gott och väl få ha hål där resten av mitt liv. Men jag har planerat att ta ut dem inom en viss tid, då får jag bara skrattgropar ;D

Skrivet av Marielle

svar: Men för tusan, det är ju olika inriktningar ja! Fyra olika på vår skola: Grafik (som jag går) -ritar och gör 3d-figurer och animerar. Design - De som kommer på storyn och sånt. Ljud, ja, .. uppenbart kanske ;) Och programmerarna, som kodar.



Vet inte om det finns i stockholmstrakterna faktiskt, men du får väl googla, eller bara ta det som det kommer när det blir lite mer aktuellt ;)

Skrivet av skrivmoster

Bra tips! Något annat som är kul är att lana sims, spela två på "samma" spel typ. Jag gjorde det en gång med en kompis, så när min sim ringde hennes sim så ringde det ju liksom på hennes dator också. Det var skitkul, fast för det behöver ma... Få obegränsad besökare till din blogg på ***bloggbesokare.se***



Namn: Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback